Seneste indlæg fra Region Syddanmark http://www.blog.regionsyddanmark.dk/feed.php?content=latestPosts&type=rss2&encoding=utf8&items=10 Seneste indlæg på tværs af alle blogs Mon, 06 Feb 2017 22:19:20 +0100 www.blog.regionsyddanmark.dk da Nej til gravning af sand mellem Viuf og Almind http://www.blog.regionsyddanmark.dk/erikpaabloggen/?p=79 http://www.blog.regionsyddanmark.dk/erikpaabloggen/?p=79#comments Mon, 06 Feb 2017 22:19:20 +0100 Niels Erik Søndergaard Ikke kategoriseret http://www.blog.regionsyddanmark.dk/erikpaabloggen/?p=79 På Miljøudvalgets Udvalgsmøde i Vejle den 6. februar - om interesseområdet for sand og gravetilladelserne af sand imellem de to landsbyer Viuf og Almind nord for Kolding - vedtog Venstre og Socialdemokraternes udvalgsmedlemmer at give tilladelse til Viuf 1 som graveområde og Viuf 2 som interesseområde. Jeg stemte imod.

Jeg stillede et kompromisforslag om at Viuf 1 godkendes som graveområde, men Viuf 2 fjernes både som interesse- og graveområde. Det blev forkastet af A og V.

Når Viuf 2 fastholdes som interesseområde, så forhindrer det Kolding Kommune i at lave en lokalplan for området, og så kan der ikke ske en kreativ udvikling af Viuf- og Almind-området. Det betyder at samspillet mellem de to landsbyer forstyrres.

Medlem af Region Syddanmarks Miljøudvalg for Dansk Folkeparti
Niels Erik Søndergård

]]>
http://www.blog.regionsyddanmark.dk/erikpaabloggen/?feed=rss2&p=79